Traditionele Oosterse inrichting

De fijne kralengordijnen in uw huis zijn een kunstwerk en een uitdrukking van uw liefde voor het traditionele.

Oosterse lampen

Bij Sukria geloven zij dat de beste manier om een ruimte te creëren die uw persoonlijke stijl weerspiegelt, is door voorwerpen te kiezen waar u van houdt en die u waardeert. Daarom hebben zij een collectie prachtige oosterse lampen gecreëerd om uw gordijnen aan te vullen.

Elke lamp is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met oog voor detail – van de manier waarop het licht door het glas schijnt tot de vorm van elke kap. Het resultaat is een lamp die jarenlang warmte en schoonheid in uw huis zal brengen.

De Kralengordijnen van Sukria, een Oosters merk dat gespecialiseerd is in exotische woondecoratie. De gordijnen hebben een prachtige mix van veelkleurige kralen en geborduurde patronen die een exotische uitstraling geven aan uw woon- of slaapkamer. De lampen zijn handgemaakt van messing, brons en koper en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen.

Wat zijn precies de kralen van gemaakt

De kralen op deze gordijnen zijn gemaakt van een combinatie van glas, kristal en messing. De kralen zijn aan elkaar geregen met een speciale techniek die ervoor zorgt dat ze niet afvallen of breken tijdens het gebruik voor het raam.

De lampen zijn gemaakt van messing en versierd met kleurrijke patronen. De lampenkappen zijn met de hand beschilderd en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kralengordijnen en oosterse lampen van Sukria.

Bij kralengordijnen gaat het om de details, dus het is belangrijk om de juiste kralen voor uw ruimte te vinden. Sukria heeft een breed assortiment, van kleine rocailles die een delicate look creëren tot grote glazen kralen die opvallen in een kamer.

Oosterse lampen voegen een vleugje vintage stijl toe aan elke kamer, met hun ingewikkelde patronen en sierlijke ontwerpen. Ze zijn er in alles van klassiek roségoud tot koel blauw en groen, dus u vindt er zeker een die bij uw stijl past.

Sukria is een bedrijf dat sieraden en lampen maakt. Sukria’s lampen en kralengordijnen worden met de hand gemaakt door ambachtslieden in India. Er zijn verschillende ontwerpen, waaronder lampen met kralen eraan die een interessante toets geven aan de inrichting van elke kamer! De producten van Sukria worden met liefde en zorg gemaakt. Het bedrijf biedt prachtig bewerkte decoratieve artikelen, zoals kralengordijnen en oosterse lampen.

Sukria heeft een lange geschiedenis van het leveren van de fijnste handgemaakte producten aan klanten over de hele wereld. Zij zijn trots op hun producten en streven ernaar ze van de hoogste kwaliteit te maken, zodat u ze met een gerust hart in huis kunt halen.

Hun kralengordijnen worden met zorg met de hand gemaakt, en ze gebruiken alleen de beste materialen voor elk stuk. De ontwerpers maken deze gordijnen met behulp van traditionele methoden die generaties lang zijn doorgegeven en gecombineerd met moderne ontwerpen om stukken te creëren die jarenlang meegaan.

De Oosterse lampen van Sukria zijn ook gemaakt met behulp van traditionele methoden en materialen, maar ze zijn bijgewerkt met moderne ontwerpen die een frisse nieuwe look in uw huis brengen.