Een gietvloer is multi-inzetbaar in huis

on

Je ziet een gietvloer in steeds meer huizen in Nederland. Deze moderne vloersoort is multifunctioneel, erg sterk en bovendien kun je deze tegenwoordig in allerlei soorten en kleuren laten leggen. Welke stijl je in huis dus ook hebt, een gietvloer zou prima passen. Groot voordeel van deze soort vloeren is dat deze op meerdere plekken in huis zou passen. Wij geven je een aantal voorbeelden van plekken in huis, waar een gietvloer niet zou misstaan. 

Badkamer

Wellicht niet de eerste ruimte waar je aan denkt bij een gietvloer, maar een badkamer is een perfecte ruimte voor een gietvloer. Deze vloersoort is namelijk te voorzien van een speciale coating, waardoor de vloer helemaal waterdicht wordt. Zo kun je de vloer zelfs tot in de douchecabine door leggen, zonder dat er problemen ontstaan met de waterafvoer. 

Garage

Ook in de garage is een gietvloer een uitstekende keuze. De garage wordt door verschillende mensen op een andere manier gebruikt. Er worden auto’s in neergezet, het dient als opslagruimte of een ruimte waar flink geklust kan worden. Een gietvloer is een hele stevige vloersoort. Deze vloer kan tegen een stootje en is daarom erg geschikt voor deze ruimte. 

Huiskamer

Wie denkt dat een gietvloer alleen maar in een industriële omgeving past, heeft het mis. Een gietvloer is namelijk in verschillende kleuren te leggen, en daarom helemaal af te stemmen op de stijl in jouw huiskamer. Het is bovendien een heel onderhoudsvriendelijke vloersoort, omdat vuil zich moeilijk kan hechten aan de vloer. 

Ga je dus een nieuwe vloer in jouw huis leggen, denk dan ook zeker aan de gietvloer. Wie weet wordt dit jouw nieuwe vloersoort in huis. Een vloerenspecialist kan jou helpen bij het leggen van de vloer. Hij kan je bovendien adviseren over welke vloersoort het beste bij jouw wensen past.