Schoonmaak tips die jij moet weten

on

In je woning wordt geleefd en waar geleefd wordt moet opgeruimd worden. Schoonmaken is voor velen niet de meest favoriete activiteit. Handige tips die jou het schoonmaken makkelijker maken zijn dan ook van harte welkom. Gelukkig hebben wij die handige tips voor jou! Geïnteresseerd? Lees dan snel verder:

Stickers en lijmresten

Ieder huishouden met jonge kinderen heeft wel eens stickers of lijmresten moeten verwijderen. Maar echter gaat dat niet altijd even gemakkelijk. Hoe kan jij gemakkelijk de stickers verwijderen? Als volgt: 

  • Kookolie;
  • Nagellakremover; of
  • Sinaasappelschillen. 

Het klinkt misschien een beetje te mooi om waar te zijn, maar de bovenstaande 3 middelen zijn daadwerkelijk effectief tegen stickers en of lijmresten. 

Schoonmaakster

Voor velen is het schoonmaken van de woning een grote ergernis. Vaak wordt schoonmaken uitgesteld. Het is daarom aan te raden om een schoonmaakster in armen te nemen. Hierdoor heb jij meer vrije tijd. Kom thuis van een dag werken en je woning is helemaal fris en fruitig. Wie wil dat nou niet? Ikzoekeenschoonmaakster.nl heeft verschillende schoonmaaksters voor een schappelijk tarief. Hierdoor hoef jij niet meer schoon te maken. 

Met landelijk ruim 277.000 schoonmaakster heb jij binnen enkele werkdagen al een schoonmaakster tot je beschikking. Dan hoef jij in ieder geval niet meer je grootste ergernis uit te voeren.

Praktische tips

Wij hebben nog meer praktische tips die we graag met jou willen delen. Daardoor kan jij efficiënter schoonmaken. De praktische tips zijn:

  • Neem stof af met een droge doek;
  • Dweilen kun je het beste doen met koud water. 

De bovenstaande tips zorgen ervoor dat jij efficiënter kan schoonmaken. Ga je bijvoorbeeld dweilen met warm water dan laat je strepen achter. Dat komt omdat warm water sneller verdampt. Je ziet dan de dweilstrepen en zeepresten zitten. Dat wil je niet. Daarom is het aan te raden om te dweilen met koud water. Hetzelfde geldt voor het afnemen van het stof. Met een natte doek laat je strepen achter, omdat de stof niet goed kan kleven aan het doek. Met een droge doek kan je daarom veel beter stof afnemen. 

Ook hebben wij nog een andere tip. Velen zien schoonmaken als ergernis, maar zie het meer als een workout. Zie het als een sporten. Ben je onbewust minder geïrriteerd, waardoor je meer kan en gaat schoonmaken. Het begint vaak bij de mentaliteit en als je dat aanpakt weten wij zeker dat jij schoonmaken niet meer uitstelt.