Elegant meubilair voor binnen en buiten

on

De tijd dat meubels alleen functioneel moesten zijn, ligt al lang ver achter ons. Gelukkig maar! Wanneer je nu op zoek gaat naar meubels, wil je dat ze zowel praktisch als mooi ontworpen zijn. Meubels hebben ook steeds meer waarde gekregen, omdat ze een bepaalde look en feel aan je huis en je tuin geven. Ze zijn als het ware ook echte eyecatchers geworden, die tot meer dienen dan alleen het puur praktische. Wil je graag wil inspiratie opdoen om zowel je interieur als je terras een makeover te geven? Lees dan zeker verder!

Comfortabele meubels voor binnen

Als je op zoek bent naar binnen meubels die zowel comfortabel, huiselijk als stijlvol zijn, dan vind je vast je gading bij Linteloo. Dit internationale merk is opgericht in Nederland en staat bekend om zijn meubelstukken die een huiselijke sfeer creëren en zorgen voor een ontspannen sfeer. Bij de meubelstukken van Linteloo vind je voornamelijk zitbanken en zithoeken. 

Exclusieve meubels voor buiten

Wil je ook graag je terras en je tuin een make-over geven? Bekijk dan zeker het aanbod van Manutti eens. Manutti is een Belgisch merk dat elegant en exclusief buitenmeubilair ontwerpt. Wanneer je iets kiest uit de collectie van Manutti, mag je er zeker van zijn dat je aankoop innovatief en kwalitatief is en ontworpen én gemaakt is door iemand met veel vakmanschap. Bij Manutti gaan ze nooit ondoordacht te werk. Elk meubel wordt zo ontworpen dat het zowel een prachtig design heeft als praktisch en comfortabel in gebruik is. Wanneer je voor buitenmeubilair van Manutti kiest, kies je ook voor gezellige momenten in je tuin of op je terras, eender wanneer, 365 dagen lang. Met Manutti creëer je een huiselijk gevoel in je tuin. 

Ruim aanbod aan buitenmeubilair

Hedendaags buitenmeubilair beperkt zich niet alleen tot stoelen en tafels. Om je tuin en terras een echte ‘wow-factor’ te geven, kun je ook gebruik maken van lounge zitmeubelen, tuinbanken, bartafels met bijpassende barkrukken, ligbedden, ligzetels, easy chairs, parasols, zonnezeilen, bijzettafeltjes en zelfs buitentapijten. 

Laat je adviseren

Als je het moeilijk vindt om te kiezen welke meubels het best zouden staan binnen in je huis of buiten op je terras of in je tuin, laat je dan zeker adviseren door een expert. Door een interieurarchitect onder de arm te nemen, kun je samen bekijken wat de mogelijkheden zijn voor je interieur en exterieur. Gespecialiseerde meubelzaken werken vaak samen met een interieurarchitect en een eigen plaatsingsdienst. Zo word je omringd door specialisten die je op weg helpen met zowel de keuze als de plaatsing van je nieuwe meubilair. Door samen op weg te gaan, vind je zeker die meubels die van je huis een thuis maken en van je tuin een klein paradijsje.