Een bed voor de toekomst

on

Iedereen wil kunnen genieten van een goede nachtrust. Helaas is de realiteit anders. Een goede nachtrust begint bij een bed op maat. Niet zomaar een bed. Een boxspring op maat. Het hebben van een bed op maat zorgt ervoor dat jij wel aan een goede nachtrust komt. De boxsprings van Bedder zijn de bedden van en voor de toekomst. 

Seniorenbed van Bedder

We worden allemaal ieder jaar een stukje ouder. In de praktijk is gebleken dat dan de meeste slaapproblemen voorkomen. Dat komt vaak doordat we steeds vaker lichamelijke klachten krijgen. Een verkeerd bed zorgt vaak voor rugpijn. Dat komt omdat je een slechte houding aanneemt in een slecht bed. 

Bij Bedder wordt jouw boxspring op maat gemaakt. Wat willen wij daarmee zeggen? Vooraf wordt er een slaapscan van je gemaakt om het bed naadloos op je slaaphouding te realiseren. Om enkele voordelen te benoemen:

  • Een hoog laag systeem;
  • Elektrisch verstelbaar;
  • Verrijdbaar en deelbaar; En
  • Uitstapverlichting. 

Dit zijn slechts een 4-tal voordelen die een Bedder bed met zich meebrengt. Want daarnaast krijg je ook een matras op maat. 

Waarom een bed voor de toekomst? 

Het is allemaal onze wens om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. De boxsprings van Bedder helpen daarmee. Heb je moeite met het in- en uitstappen van je bed dan kan jij je toekomstige boxspring instellen op de juiste in- en of uitstap hoogte. Daarnaast kan je kiezen om de bovenstaande voordelen bij je bed te krijgen. Het is dan ook niets voor niets dat zij louter positieve reacties krijgen op haar bedden. 

Hoogstwaarschijnlijk vraag jij jezelf af waarom wij de titel hebben benoemd zoals die benoemd is. Dat komt omdat de bedden van Bedder ervoor zorgen dat jij langer thuis kunt blijven wonen. Zo wordt het matras op maat gemaakt op basis van je postuur en mag je levenslang gebruik maken van Bedder haar service. Hierdoor is het in overeenstemming het level rondom en binnen het bed van de hoogste kwaliteit. Waardoor jij geen (lichamelijke) klachten krijgt door het slapen

Je krijgt een uniek en compleet advies van erkende slaapspecialisten. Met de achterliggende gedachte dat jij kan genieten van optimale nachtrust. Tevens is het goed om te vermelden dat Bedder je oude bed recyclet. En dat haar materialen, die worden gebruik in haar productie, ethisch zijn ingekocht. Door haar totaal aanbod weet jij zeker dat je goed zit.