Geniet van een kokend water kraan in de keuken

on

Wist je dat je met een kokend waterkraan 24 uur per dag kokend water kunt gebruiken? Dat is natuurlijk niet alles: er kan uiteraard ook altijd warm en koud water worden gebruikt. Een van de leuke dingen van een 3 in 1 kokend water kraan is dat je door gewoon aan de knop te draaien, kunt genieten van een heerlijk kopje thee zonder dat je naar de waterkoker hoeft te grijpen. Maar hoe zit het met de veiligheid van kokend water kranen? Wij vertellen je er graag het fijne over: 

Kokend water kranen en de veiligheid ervan

Iedereen weet dat kokend water gevaarlijk kan zijn als je niet voorzichtig bent. Ongelukjes zijn zo gebeurd en voor je het weet stoot je de hete thee om. Uiteraard staat de kokend waterkraan hier los van. Wist je dat de kokend water kranen van Howat extreem veilig zijn? Dat is goed nieuws he! De kraan is in zijn geheel geïsoleerd, zodat je je vingers niet verbrandt. De kraan voelt altijd koel aan na gebruik van kokend water.

Bovendien is de kokend waterhendel gescheiden van de warm- en koud waterhendel om misbruik van kokend water in plaats van koud water te voorkomen. 

Verwarming met één knop op drie snelheden! 

Daarnaast is de Howat kokend water kraan in je keuken zeer functioneel en veilig. ook als je kinderen hebt. Wachtend tot het hete water op is, is een kopje thee in een mum van tijd klaar. Maar je kunt ook meteen pasta, aardappelen of groenten koken. Ook heel fijn: HOWAT heeft een zeer compact systeem, waardoor de cv-ketel in iedere keukenkast te plaatsen is. Omdat de opwarmtijd van het hele reservoir slechts 7 tot 8 minuten duurt, is het hele reservoir in zeer korte tijd weer opgewarmd. Wil je gewoon een kopje thee zetten, dan is dit natuurlijk veel korter. Een boiler met warm water verstop je gemakkelijk in een keukenkastje onder de kraan.

De kokend waterkraan voor zuiver water 

Met de kokend water kranen van HOWAT geniet je altijd van zuiver water. Een YF waterfilter verwijdert stoffen die geur en smaak aantasten en voorkomt kalkaanslag in de boiler. Elke kop koffie of thee smaakt, na toevoeging van water, heerlijk. 

Kokend Waterkraan met speciaal kinderslot 

Natuurlijk wil je jouw kinderen ook veilig houden. Hoewel de kraan volledig geïsoleerd is en niet heet wordt, bestaat er natuurlijk altijd een kans dat je kind aan de hendel staat voor kokend water. Omdat HOWAT niet wil dat je kind zich verbrandt, zit er een kinderslot op de hendel van de 3 in 1 kokend waterkraan. Er zit ook een veer in deze hendel, dus hij kan niet open blijven staan, dus er is geen kan op ongelukjes en geen waterverspilling.